TWIN4U'S

Nieuws

STARTER VAN JAAR 2012 (OOST-VLAANDEREN)

Sinds de start van Twin4u in 2008 hebben wij in 2012 een mooie award gekregen als “Starter Van Jaar 2012” voor de Provincie Oost-Vlaanderen. Wij hebben deze in ontvangst genomen op 30 mei 2012 in de Capitole van Gent. Met trots dit te kunnen melden vinden we het een gepast moment om een bijzonder woord van dank te richten aan al onze klanten, partner-bedrijven, leveranciers en aan ieder die op één of andere manier bijgedragen heeft aan het behalen van deze deze mooie award.

 

Trends, Trends-Tendances, Bizz, Voka en KBC kiezen jaarlijks per provincie een startend bedrijf (*) wat opgevallen is aangaande innovatie, groeimogelijkheden, duurzaamheid en financiële aspecten. De groeibedrijven worden per provincie in kaart gebracht. Dat gebeurt binnen het kader van de Gazellen-rankings. Gazellen-bedrijven zwengelen het competitieve vermogen in hun streek aan en staan symbool voor gedreven ondernemerschap.