twin4u’s

Kennismaking

 

Twin4u is een jong dynamisch bedrijf dat gepassioneerd is door klank, licht en video.

Zaakvoerders Chistof en Philippe Peirsman volgden beiden de opleiding ‘Audio Engineering’ aan het SAE institute in Rotterdam. Beide behaalden daar het diploma met grote onderscheiding, waarna in 2008 de zaak werd opgericht.

Ondertussen zijn we iets meer dan vijf jaar verder en hebben we niet enkel onze kennis maar ook onze ervaring enorm uitgebouwd. Diverse musicals, theatervoorstellingen, festivals, live optredens, bedrijfsfeesten, … vullen het agenda. druk gevuld. Net die ervaring, dat diploma en de passie voor het vak zorgen ervoor dat Twin4u u een unieke en optimale geluids- en lichtoplossing kan verzekeren.

 

Elke opdrachtgever (gezelschappen, professionele productiehuizen, artiestenbureau’s, bedrijven, bands,..) verdient de beste kwaliteit en service. Daarom maken wij ook tijd om te luisteren naar onze klant. Elke opdracht groot of klein bereiden we steeds  met zorg voor zodat het eindresultaat altijd behaald wordt overeenkomstig de wensen van de klant. Door onze muzikale achtergrond als muzikant hebben we ook nog een extra voordeel dat we ons in de plaats kunnen stellen van de artiest en/of muzikant op het podium. Dit geeft rust en vertrouwen.

Deze factoren te samen leverden in 2012 een mooie prijs op. Twin4u werd door Trends magazine, KBC, VOKA en BIZZ gekozen als ‘starter van het jaar’ in de provincie Oost-Vlaanderen.
Klik hier voor meer info.

Daarnaast huldigde de gemeente Beveren-Waas hun verdienstelijke ondernemers en kregen Christof en Philippe de titel van ‘Economische ambassadeur’.

Mooie titels, waar we beide heel trots op zijn maar die ze vooral beschouwen als “boost” om te blijven groeien, de kennis en ervaring verder uit te breiden en de kwaliteit die we leveren verder te optimaliseren.