Twin4u

Wie zijn wij

 

Twin4u is een jong dynamisch bedrijf dat gepassioneerd is in het bedenken en uitvoeren van geluidsontwerpen voor Theater-, Musical en Show producties, daarnaast hebben we ook een passie ontwikkeld voor het technische aspect van events.

 

Wij, zaakvoerders Christof en Philippe Peirsman zijn, van kinds af aan al met muziek en creativiteit bezig. Eerst lag onze hobby bij het potloodtekenen, maar wanneer we in aanraking kwamen met muziek wisten we direct waar onze passie het meest bij lag. Daardoor kwamen we zeer snel bij de deeltijdse kunstacademie voor muziek, woord en dans Beveren.
Wij volgde daar meer dan 10 jaar o.a. piano, slagwerk, muziek theorieën, muziek geschiedenis en muziek arrangement/compositie, jazz ensemble, …

 

Beide volgenden we een technische opleiding aan het Gemeentelijk Technisch Instituut Beveren, waar wij ons diploma “Elektro technieken” met grote onderscheiding behaalde.
Na onze middelbare opleiding gingen we naar de Jazz Studio Antwerpen, waar we 2 jaar lang een muzikale opleiding volgden.

 

Nadien hebben we onze studies verder gezet aan de wereldbefaamde school “SAE Institute” in Rotterdam. Beide haalden we daar ons diploma, met grote onderscheiding, als ‘audio engineer’. Waarna we in 2008 Twin4u hebben opgericht.

 

Ondertussen zijn we iets meer dan 11 jaar verder en hebben we niet enkel onze kennis maar ook onze ervaring enorm uitgebouwd. Diverse musicals, theatervoorstellingen, festivals, live optredens, bedrijfsfeesten, … vullen onze agenda. Net die ervaring, onze diploma’s en de passie voor het vak zorgen ervoor dat Twin4u u een unieke en optimale geluidsoplossing kan aanbieden.

 

Elke opdrachtgever (gezelschappen, professionele- en amateurproductiehuizen, artiestenbureau ’s, bedrijven, bands,..) verdient de beste kwaliteit en service. Daarom maken wij ook tijd om te luisteren naar onze klant. Elke opdracht groot of klein bereiden we steeds met zorg voor zodat het eindresultaat altijd behaald word, dit overeenkomstig met de wensen van de klant. Door onze muzikale achtergrond als muzikant hebben we ook nog het extra voordeel dat we ons in de plaats kunnen stellen van de artiest en/of muzikant op het podium. Dit geeft rust en vertrouwen langs beide kanten.

 

Al deze factoren samen leverden in 2012 een mooie trofee op.
Twin4u werd door TRENDS GAZELLE, KBC BANK, VOKA en BIZZ gekozen als ‘starter van het jaar’ in de provincie Oost-Vlaanderen.

Daarnaast huldigde de gemeente Beveren-Waas hun verdienstelijke ondernemers en kregen wij de titel van ‘Economische ambassadeur’.

Mooie titels, waar we beide heel trots op zijn maar die wij vooral beschouwen als “boost” om te blijven groeien, de kennis en ervaring verder uit te breiden en de kwaliteit die we leveren verder te optimaliseren.

 

Naast ons zelf hebben we een mooie freelancers ploeg achter ons staan die ons mee kunnen ondersteunen tijdens onze producties.